lørdag 30. oktober 2010

halloween konkurranse! jeg trenger deres hjelp!

A Norwegian Housecat trenger DERES hjelp til å vinne en halloweenkonkurranse inne hos Petshopgirls! Kan dere hjelpe oss??

Jeg er nå  fosterhjem for 3 små kattunger og vil så veldig gjerne vinne dette gavekortet:)  Er dere på facebook så kan dere trykke dere inn på DENNE LINKEN for å stemme på min Simba:) 



Trykk  først liker på petshopgirls og så skriv i kommentarfeltet under mitt bilde at dere stemmer på Simba:) Konkurransen stenger i morgen 31.10. 2010! Tusen takk hvis dere hjelper oss!!

Simba (A Norwegian Housecat) og de tre små fosterpusekattungene og meg så klart vil være evig takknemlige! :)) 

Ønsker dere alle en HAPPY HALLOWEEN med masse godterier, god mat og skumle filmer (og kanskje morsomme kostymer?) :) 

PS: De små kattepusungene takker også for stemmer;) Nå lader de opp inne på rommet til søsteren min (som fortiden bor i Hawaii)  til en kveld med masse lek og rampestreker:)) 

photos by A Norwegian Housecat
klikk på bilder for større

torsdag 28. oktober 2010

drømmehus på nordstrand!

En drøm av et hus (eventyrslott) 
sukkKKK:




vil ha cocktailpartys her!! drømme drømme


Gå inn og titt på flere bilder her! 
Jeg ELSKER stengulvet men ellers så ville jeg pusset opp innvendig / noen strøk med maling etc. Men allikevel, huset er FANTASTISK!!!! Har du svimlende 12 900 000,- NOK løp og kjøp;))


torsdag 7. oktober 2010

sort & lekkert!

Rått, kult & vakkert og ikke minst; sort!! Jeg elsker denne leiligheten til PR guru Cindy Gallop! 
Personlig hadde jeg ikke turt å innrede hele leiligheten min sort, men når jeg ser på disse bildene klarer jeg nesten ikke å slutte å stirre på de;) Link til artikkel nederst på siden... 








Kilde
FOTO: The Apartment

søndag 3. oktober 2010

kjærlighet på menyen!

etter og ha hatt evo treningsstudio for meg selv i kveld (luksus) fylte jeg leiligheten min med levende lys
 og sammen med pus så jeg filmen 'kjærlighet på menyen' på kanal fem med rødvin og hjertesjokolader:) jeg ELSKET denne filmen og jeg som ikke er så glad i romantiske filmer.... 

nå skal jeg kose litt med mine villkattbebiser før jeg tusler i seng. de gjør virkelig fremgang! jeg er en så stolt kattemamma! 

god natt fra leiligheten min på majorstua, oslo. 


pictures by a norwegian housecat

Kate: I wish there was a cookbook for life, you know? Recipes telling us exactly what to do. I know, I know, you're gonna say "How else will you learn, Kate." Therapist: mm. No, actually I wasn't going to say that. You want to guess again? Kate: No, no, go ahead. Therapist: Well what I was going to say was, you know better than anyone, it's the recipes that you create yourself that are the best. 

mormors gamle kokebok & hello kitty muffins!


Denne høsten skal jeg bli mye flinkere til å lage mat. Min elskede mormor var fantastisk flink til å kokkelere på kjøkkenet og disket alltid opp med de lekreste retter og kaker i overflod. Jeg har funnet frem kokeboken hennes og i høst skal jeg lære meg å lage samtlige retter. Boken skal også scannes og printes ut i et lekkert eksemplar så jeg har oppskriftene for alltid:) Så kan orginalen få et sted å stå til pynt. Denne boken oser jo kjærlighet og gode minner:)

 Jeg har også kjøpt inn Hello Kitty Muffins. Disse skal serveres en dag venninnen min kommer over for litt champagne og fjaseprat!:) Jeg tror mormor hadde syntes hello kitty muffins var veldig morsomme, men kjenner jeg hun rett hadde hun laget sin egen variant fra bunnen av og de ville smakt fantastisk. Jeg må virkelig begynne å lage kaker og mat i fra bunnen av jeg også;) 
Å mormor, kjenner jeg savner henne så mye, stikker i hjertet..

 mormors gamle kokebok &; et gammelt speil jeg fant på låven! skal skrive mer om speilet senere;)  

hello kitty muffins
picture by a norwegian housecat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...