fredag 30. oktober 2009

trick or treat!

Det er Halloween og jeg er så stolt av pusekatten min. Han har sin egen lille horror historie å fortelle. 

Pus er ikke særlig fornøyd med at mamma (meg) alltid later som det skal være en ekstrem hyggelig opplevelse å dra til dyrlegen. Før et dyrlegebesøk hopper en glad og fornøyd pus inn i det lille søte reiseburet sitt i bast. Pus aner som regel fred og ingen fare. Selv om dyrlegen vi besøker er de beste i Oslo og enormt snille, har pus en annen mening. Da han dessverre har utviklet sykdommen FORL  har det blitt en del tanntrekking. Og det er ikke gøy! Forrige tanntrekking var for noen dager siden, og da oppsto det en lei betennelse i etterkant  og pus måtte tilbake. Horror! mener pus. Jeg og pus er enige om at tannleger ikke er gøy. Men slike besøk må til. Og i etterkant blir jo alt så mye bedre! Pus tar heldigvis medisinene sine uten bråk. Jeg blir jo så stolt!

picture by a norwegian housecat


Bildet over viser min kjære når han har fått en microchip og ID tatovering i øret (jeg adopterte han i en alder av 10år). En liten gjesp på bildet, men det ser ut som han er sjokkert over at ørene er blitt sorte.  Søt!

Jeg ble litt overrasket over at dyrlegene tatoverte ID i begge ørene. Vurderer du å microchipe katten din er det lurt å tatovere ID i et av ørene. Selv synes jeg å tatovere ID i begge ører er unødvendig. Pusen min ble tatovert i begge, og så ut som en liten batmankatt en stund. En ny overraskelse var at ørene var jo fulle av blekk når han kom hjem! Jeg skulle ikke røre de, blekket skulle forsvinne av seg selv (jeg innrømmer at etter noen dager vasket jeg begge ører)  Nå kan vi i hvert fall med god samvittighet tilbringe sommer månedene ute på morfar sin gård. Jeg anbefaler alle å ID merke dyrene sine! 

Ønsker alle som titter innom den nyoppstartede bloggen min en god Halloween helg! 


source; flickr 

2 kommentarer:

Din beste venninde:) sa...

he he godeste gutten i verden har du,Simba the lion king eller batman king:)hihi...gi en stooor kos til han og litt labbe kos i ansiktet:)Minsti hilser..hehe

a norwegian housecat sa...

ja lille simba min! min lille bebis:) han sender en liten forsiktig potevink tilbake:) stor stor klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...