tirsdag 27. desember 2011

God morgen Julaften:)

God morgen Julaften i Oslo:) 


I år feiret jeg jul for første gang i leiligheten min. Det var meg, lillesøster og de to pusene mine som feiret sammen. L. nådde så vidt hjem til Oslo fra Hawaii (L. studerer på Hawaii. Heldiggrisen:)) og dere ser henne ligge å sove (jetlag) i sofaen på bildet;) Hun våknet etterhvert:) Og vi hadde en fantastisk julaften og 1 juledag sammen:)


En veldig spent Simba har pyntet seg pent til L. kommer hjem. Lillesøster dro hjem til familien i går og jeg skal hjem å feire mer jul sammen med familien i januar. De har lovet å ikke fjerne julepynten før jeg kommer:)


Håper alle som titter innom a norwegian housecat har hatt en fin juletid- 

Jeg vet at for noen kan julen være ekstra sårt. Jeg sender noen varme tanker til disse som har gruet seg til julen av ulike årsaker- Jeg har selv opplevd noen tøffe julaftener,og savnet etter de man har mistet er jo alltid litt sterkere i denne tiden. I hvert fall for meg. Da er det kanskje ekstra viktig å bruke juletiden på å pleie seg selv litt mer enn til vanlig? Ta vare på dere selv.
.J
pictures by a norwegian housecat

2 kommentarer:

Caroline. sa...

Det var den søteste lille tversoversløyfa jeg har sett!
Han ser så nudelig ut :D

Smart ide for neste år.

a norwegian housecat sa...

Hei C:)
:) ja var han ikke rar og søt i den? Minstepusen nektet plent å pynte seg, men Simba godtok og ha den på en bitteliten stund:) Jeg kjøpte den på Buster Zoo:)

J.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...