onsdag 4. november 2009

Palm Spring Glam

I kveld kom lillesøster hjem fra en shopping tur i USA med kofferten full av gaver til meg! Jippi! Men  før jeg og lillesøster snakket USA prat, måtte jeg få med meg siste del av Extreme Makeover: Home Edition. Dette programmet rører meg alltid til tårer. Jeg har lagt ekstra merke til designer Michael Moloney. Michael liker å bruke møtet mellom nåtid og fortid i stylingen sin, og blander nytt med gammelt i en lekker miks. Typisk Michael vil vel være å lage et flott møbel ut av gammelt skrap som allikevel er av verdi for noen. 


Jeg elsker 'hjemme hos reportasjer' og lurte på hvordan det ser ut hjemme hos Michael Moloney. En liten google visitt og her har dere resultatet! Jeg er hodestups forelsket i stuen (første bildet)! 

Les hele 'hjemme hos' reportasjen her! 

3 kommentarer:

Din beste venninde:) sa...

herregud så deilig hjem han hadde..skikkelig spa fealing over d..må få litt mere varme her hos meg jeg har jeg funnet ut...ghaaaad!!hehe.wanna help?:)

a norwegian housecat sa...

du har jo masse varme hos deg nå:) flink er du:) må ta litt bilder hos deg snart å legge ut her! :)) må bare hente kameraet mitt. klem

Din beste venninde:) sa...

hihi weeeee...inspo panki:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...