lørdag 29. september 2012

***Ett lite bildedryss sommerminner (del I) *

Sommer 2012 viste seg å ikke bli helt lett... men den har allikevel vært utrolig fin. Morfar på nå 88 år vil jo så gjerne hjem til gården vår på sommeren, det skjønner jeg veldig godt, og da hjemmesykepleien fortsatt ikke fungerer for han, så flyttet jeg ut til landstedet vårt for å hjelpe han. Morfar trenger hjelp døgnet rundt nå, men selv om det har vært mye å gjøre på gården, har vi også koset oss masse.
Jeg mistet jo også katten min Simba i sommer. Jeg sørger fortsatt over lille godgutten. Det er jo så vondt å miste ett kjæledyr. Jeg adopterte Simba for 6 år siden og hver sommer etter han kom til meg, har han gledet seg til alle ferier ute på landstedet vårt... Jeg er veldig glad for at han fikk en fin siste sommer og ble en gammel (16 år) pusemann. 

Det ble en litt annerledes sommer i år, med endel tunge tak, men allikevel har jeg hatt en sommer med mange mange gode dager, latter og kos. 

Her er ett lite bildedryss sommerminner (del I), med klart pusefokus:) ; 

Selv om Simba og Minisnuta er innekatter i Oslo, så er de MYE ute på balkongen og koser:)


ut på tur med Simba i bygårdsparken vår :)'hjemme bra, landstedet aller aller best' :)
'kjære gud la oss dra på sommerferie snart'

Finn 1 stk Simba som var livredd for å bli glemt når jeg pakket til gårdsferie:) Lille skjønte alltid når vi skulle ut å reise:) 
 og reise gjorde vi... :)

to be continued...


photos by a norwegian housecat 
Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...