torsdag 4. oktober 2012

Puppy Run

***Ett lite bildedryss sommerminner (del II) *

Puppy Run viste seg å bli en smart investering:) I leiligheten bruker jeg den ute på lille balkongen, og jeg får da litt mer trygghet når pusene er ute. De kan ikke da stikke hode ut igjennom sprinklene på rekkverket, og jeg blir ikke like redd for at de skal ramle ned:) Puppy Run kan settes opp på utallige måter, men en katt kan jo alltids hoppe høyt over denne grinden hvis de vil, så jeg holder alltid ett øye med pusene når de er ute på balkongen. 

what's this? 

I år igjen reiste jeg og pusene på sommerferie til landstedet vårt. Puppy Run viste seg å bli en genial måte å introdusere lille Minisnuta litt forsiktig til utelivet. Tar man med katten på ferie er det viktig og holde kattepusen inne i 2 -4 uker, så pus blir stedbunden. Selv synes jeg at det er greit å la pusene bli kjent med veien ut og inn av huset før jeg slipper de fri, også etter inneperioden på 2-4 uker.. Jeg skulle gjerne hatt Minisnuta i band de første dagene, men det nekter lille snuten min. Så derfor ble Puppy Run en liten redning. Jeg satte opp valpegården foran begge utgangsdører så lille tassen min kunne lære seg veien ut og inn igjen trygt... 

Minisnuta synes at det var litt skummelt i begynnelsen...Heldigvis var Simba med å viser at det er trygt og godt å være ute (minus da slosskjempenabokatt Ajax kom å hilset på, men veldig greit at de fikk hilse første gang igjennom grinda:)) 
Simba godgutten synes ikke at det var like stas å måtte sitte i valpegrind i begynnelsen:) Han er jo vant til å komme ut med en gang. Etter mange sommere ute på gården trenger jeg ikke holde Simba inne for å få han stedbunden. Han husker igjen alle sine favorittplasser:)

Lei valpegrind!


Det tok ikke mange dager før Minisnuta turte gå ute... Han lærte fort hva som var veien ut i naturen og inn hjem igjen, men klokkeslett han skulle komme hjem igjen på, det var det værre å lære lille tassen;) 

Valpegrinden kjøpte jeg her:)

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...